12 nippi parema näonaha heaks

Näonahk vajab igapäevast hoolitsust. Ainult seebist ja veest kahjuks ei piisa. Seetõttu kirjutasime välja 12 lihtsat punkti, mis aitavad hoida sinu näonaha särava ja puhtana.

1. Kui su näonahk on tundlik, ära vali endale näopesugeeli, mis kuivatab nahka. Näonahka kuivatavad sulfaati ja alkoholi sisaldavad näopesugeelid.

2. Ära vali näohooldustooteid kommertsreklaamide järgi. Usalda pigem apteegis müüdavaid näohooldustooteid.

3. Kui sul on probleeme rasuse näonahaga, vali omale õlivaba jumestuskreem ning kasuta mineraalidega jumestustooteid. Mineraalkosmeetika on looduslik ning ei ummista poore, laseb nahal hingata ega ärrita nahka.

4. Ära kasuta puudrit, mis sisaldab talki (talk ummistab poore).

6. Tee oma näonahale kooriv mask vähemalt kord nädalas. Näiteks savimask on sügavpuhastava toimega ning ka turbamask mõjub näonahale väga hästi. Veel on hea variant teha kodune kooriv mask kohvipaksust ja meest. Selline mask eemaldab surnud naharakud ja jätab pärast näonaha meeldivalt pehmeks.

7. Ära kasuta näo puhastamiseks sama rätikut, millega kuivatad kogu keha. Võta endale eraldi näopesurätik, mida vahetad vähemalt kord nädalas.

8. Pese oma puudripintsel või jumestuskäsn pärast igat kasutuskorda.

9. Ära unusta ka oma mobiiltelefoni puhastada. Puutetundliku ekraaniga telefonid on suured bakterikandjad ja kui sa hoiad telefoni oma põse juures, siis satuvad need ka sinu näole.

10. Vaheta padjapüüri vähemalt kord nädalas.

11. Saunas käimine teeb näonahale vaid head. Higi eemaldab pooridesse kogunenud mustuse ja õli sealt välja ja aitab pooridel taas hingata.

12. Kontrolli üle oma menüü. Väldi nisu sisaldavaid tooteid ning söö maiustuste asemel rohkem juurvilju ja puuvilju.

Kirjutage meie kommentaariumisse, millised on teie tavapärased näohooldusnipid.

Jäta oma vastus

Please enter your comment!
Please enter your name here