Nõuanded igale tähemärgile

Jäär
Kontrolli oma sõnu ja seda, mida suust välja lased. Sul pole vahet, kas riivad jutu käigus kedagi oma sõnadega. Ole targem ja ära tee seda.

Sõnn
Lase end vabaks! Just nii nagu laulis Elsa “Frozenis” – Let it go! Ära ole pidevalt nii tõsine, kuna see härib sinu ümber olevaid inimesi. Tööd võib teha, aga mitte üleliia. Leia rohkem aega lõbutsemiseks!

Kaksikud
Lõpeta igas suunas tõmblemine. See on tore, et oled paljudest asjadest huvitatud, kuid sa pead õppima, kuidas elada stabiilset elu. Elu pole alati pidu.

Vähk
Kasva ükskord suureks. Jätad hullumeelse mulje, kuna kipud kõiki kõiges süüdistama. On aeg mõelda nagu täiskasvanu ja lapsik käitumine maha jätta.

Lõvi
Lõpeta tähesära otsimine ja vabasta mõneks ajaks koht rambivalguses. Sulle meeldib olla tähelepanu keskmes, kuid pead õppima, kuidas seda teistega jagada. Sul on kuldaväärt süda, seepärast saad sa sellega kindlasti hakkama.

Neitsi
Maailmas pole olemas sellist asja nagu perfektsus. Sulle meeldib, kui kõik on õiges kohas. Sinu kahjuks on elu aga täis üllatusi. Lepi sellega.

Kaalud
Näita oma tegelikku palet! Sa ei näita välja kõike, mis on peidus sinu kauni naeratuse taga, sest sa ei taha teha haiget inimestele, keda armastad. Kuid sellega jätad endast silmakirjaliku mulje. Aga seda sa ju pole.

Skorpion
Ära süüdista end kõiges, mis su elus valesti on. Sulle isegi meeldib haiget saada, kuna sa naudid seda. Skorpion mürgitab end iseenda mürgiga. Ükskõik, kuidas sa end ka ei tunne, suuna see energia parematesse tegevustesse.

Ambur
Täpselt sama probleem, mis jääral. Aga võib-olla isegi hullem? Amburi probleem on see, et ta ütleb, mis iganes tal parasjagu meelel on. Täiesti taktitundetu. Võib-olla peitub lahendus mediteerimises?

Kaljukits
Naiivsus ei vii mitte kuskile. Sama kehtib tundelisuse kohta. Sa oled liiga rikkumata. Paraku on maailm karm, seega tuleb omale paksem nahk kasvatada.

Veevalaja
Lõpeta tühi loba ja räägi sellest, mida tegelikult tunned. Teod räägivad rohkem kui sõnad. Sul on imeline süda ja sinu emotsioonid on poeetlised. Ära häbene seda.

Kalad
Ära mässi end halbadesse suhetesse. Sa ei vääri halvasti kohtlemist. Sa oled justkui kaljukits – täiesti rikkumata selle maailma jaoks. Sa väärid parimat ja sa tead seda. Ole ettevaatlik ja lase kõigel halval minna, et paremale ruumi teha.

Allikas: Scorpiorules

Jäta oma vastus

Please enter your comment!
Please enter your name here