Milline pajakinnas endale valida?

Kui pada sõimab katelt, siis pajakindad ei sõima ega häiri kedagi ning mustad need ka ei ole. Hoopistükkis värvilised, rõõmsad ja toredad. Kui muidu tuleb meie blogis juttu erinevatest nippidest, siis seekord on “nipp” väga lihtne – muretsege endale pajakindad, mida ka päriselt soovite kanda. Milline see õige pajakinnas, siis olema peaks?

Värvidega või ilma?

Meie elus niigi vähe värve. Talvel hanged valged, suvel teed porised ning enamus ajast õues on pime. Toome siis enda ellu rohkem rõõmu ning värvikirevaid pajakindaid. Toiduvalmistamine on ju rõõmus tegevus, järelikult pajakinnas võiks ka ikka lõbusam välja näha. Näiteks selline punase-valgetriibuline pajakinnas toob meelde need vanaaegsed maitseainetetopsid, mis praegu väga moes on. Lilledega roosa pajakinnas lisab mõnusat romantilist nüanssi. Kui teil on olemas suvila või maakodu, siis selline pajakinnas sobib sinna kööki väga hästi. Kujutage ette ilusat suvehommikut, kus võtate ahjust välja auravad kaneelisaiad, asetate lauale jahtuma ning vaasis on oma aiast korjatud roosid või pojengid. Mõnus.

Praegu on ju sea-aasta

Koduekstras on paljudel pajakinnastel peal väga lõbusad sigade ja notsude pildid. Eks see tähendab, et meil on praegu sea-aasta. Miks mitte siis ka kööki tuua rohkem sellele aastale omast sümboolikat ning rõõmsaid kujusid. Lisaks on pajakinda funktsioon kätt kaitsta. Hiina mütoloogias on antud seale mitmesuguseid iseloomuomadusi. Siga on hell loom, kes kaitseb ja hoolitseb, lisaks püstitab siga endale raskeid eesmärke, mille poole püüelda. Nii, et pajakinnas ja siga lähevad väga hästi omavahel kokku, sest kindas on su käed hellalt hoitud ning raskeid küpsetusplaate on kindlasti turvalisem tõsta pajakinnastega, millel sea pilt peal 😉

Pajakinnas mehele

Pajakinnas võib olla väga hea kink  ka mehele. Siin võib korraks ära unustada värvid ja pildid ning keskenduda maskuliinsemale tegumoele. Näiteks sellised tumedad ning massiivsemad Mustangi pajakindad sobivad just meestele. Kui mees ei tea, mida nendega ette võtta, siis ühele on isegi peale kirjutatud, et see on BBQ ehk grillimise jaoks mõeldud. Grillimisel on samuti vaja oma käsi kaitsta ning selliste tugevamate ja massiivsemate pajakinnastega on see ka palju tõhusam.

 

Jäta oma vastus

Please enter your comment!
Please enter your name here